HINNASTO JA PALVELUN KUVAUKSET

Fysioterapia

Fysioterapia sisältää mahdollisimman laaja-alaisen hoidon, joka perustuu vuosien varrella saatuun omaan kokemukseen. Hoito ei keskity pelkästään itse kuntouttavan (leikkauksien jälkeisen) tai kivuliaan syyn hoitamiseen fysioterapian avulla vaan laajasti ja kokonaisvaltaisesti vartalon toimintaa miettien. 

Jos hoitovaste ei ole positiivinen muutaman hoitokerran jälkeen, ohjaan asiakkaan jatkotutkimuksiin tai lääkärin vastaanotolle. Vuosien varrella olen luonut hyvät suhteet lääkäreihin, joten saan ohjattua asiakkaan tarvittaviin jatkotutkimuksiin.

Jokeri 10:n kautta onnistuu myös KELA-korvauksen saaminen.

Hieronta

Hieronta ennaltaehkäisee mahdollisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Hierontani sisältää myös manuaalista rangan käsittelyä. Jos koet esimerkiksi sisään hengittäessä pistoa, niin on mahdollista, että rangan fasettinivelissä on ongelmia tai muutoin toimintahäiriöitä, joita selvitän ja hoidan kuntoon hieronnan yhteydessä.

Päänsärkyyn (niin sanottuun jännityspäänsärkyyn) tai käsien ja/tai jalkojen heijastinkipuihin voi hyvin olla syy selkärangan toimintahäiriössä, joka pyritään hoitamaan hieronnan yhteydessä kuntoon. Päänsärkytapauksissa käsittelen myös purentalihaksia, koska usein päänsärky saattaa johtua yöllisistä hampaiden puremisesta tai narskuttelusta. Tällöin asiakkaalla on yleensä stressitila, jota yritetään purkaa keskustelemalla sekä helpottamaan stressitilaa elämänmuutoksilla.

Myös lahjakortit ovat mahdollisia.

Asiakkaan oma aktiivisuus on ratkaisevassa asemassa hyvän hoitotuloksen saamiseksi. Annan hoitotuloksen takaamiseksi käynnin päätteeksi ohjeistuksen oikeanlaisiin harjoitteisiin, joilla taataan asiakkaan hyvinvointi.

PT-palvelut

Koulutukseltani olen Physiotrainer, mikä on fysioterapeuteille räätälöity oma Personal Trainer -koulutus. Physiotrainerin etuna on, että koulutuksen saanut osaa tulkita kehon liikemalleja, häiriöitä, nivelen liikekulmia ym. siten, että asiakkaalle ei aiheudu ylimääräisiä kipuja liikeradoista, vaan tarvittaessa liike voidaan vaihtaa toiseen vastaavalla tavalla vaikuttavaan liikkeeseen.

Vuosien varrella suosituin palveluni PT-puolella on ollut terveysliikunnan tarjoaminen.
On lähtökuntotaso millainen tahansa tai jos sinulla on kipuja, selvitämme yhdessä, mitä pystyt tekemään ja asetamme tavoitteet yhdessä sen mukaisesti.

Mikä tärkeintä, räätälöimme harjoittelusi päivärytmisi mukaisesti. Tällöin motivaatiotasosi pitää olla 100%, jotta sinulla on mahdollisuus saavuttaa asetetut tavoitteet. Ilman sitä ei tule tuloksia. Vahvuuteni on asiakkaan motivoiminen oman terveytensä kohottamiseen. Kanssani ei tarvitse jännittää, vaan ottaa rennosti ja edetä sinun tavoitteitasi kohti. Sinä ratkaiset, onnistutko.

Asiakaskokemuksia