Syksyisiä ajatuksia

Sami Joukainen

Sami Joukainen

Sami Joukainen, 46-vuotias fysioterapeutti sekä PhysioTrainer.

Syksy on edennyt pitkälle ja ruska alkaa olemaan parhaimmillaan. Kesän ihmisenä tykkään kuitenkin lämpimästä ja auringosta. Keleille kun ei mitään voi niin ajatukset kannattaa siirtää asioihin, joihin voi vaikuttaa.

Kotisivujen avaaminen on kivasti tuonut lisäasiakkaita. Samoin kuin nyt auki oleva netin ajanvaraus.

Kotikäyntiasiakkaiden määrä on lisääntynyt muutamalla uudella hieronta asiakkaalla. Samoin lahjakortteja on mennyt muutama joten jos mietitte esim. tulevan isänpäivän lahjaa niin mielestäni satastausta omaan hyvinvointiin ei kannata väheksyä. Netin maailmalla on ollut siis positiivinen vaikutus. Vaikkakin sivustoillakin kirjoitus matalan kynnyksen aloittamisesta naisille niin se ei toteutunut toivotulla tavalla. Kävelylenkki tehtiin josta sain mojovat rakot kantapäähäni.

Halusinkin teiltä ehdotuksia miten homma saataisiin liikkeelle, sekä mahdollisia ajatuksianne, mitä haluatte lukea tai ehdotuksia Jokeri 10:n toimintaan. Voitte kirjoittaa sähköpostia info@jokerikymppi.fi

Muutenkin haaveenani on saada vuoropuhelua teidän kanssanne. Aina voi rohkeasti lähestyä esim.sähköpostilla

Haminan junioripäällikön virka lähenee loppumistaan jota jäljellä tämä kuukausi. Olen nauttinut suunnattomasti lasten ja nuorten kanssa valmentamisesta ja heidän kanssaan toimimisesta.

Nyt siis näyttää valmentaminen pesäpallon saralla jäävän hetkeksi niin harmittaa itseäni, mutta aina ei asiat mene toivotulla tavalla. Jatkossa kylläkin uskon vielä kyseistä valmennustyötä tekeväni.

Asiakkaistani yksi kasvava nuori on toisen lajin maajoukkue pelaaja ja hänen kanssaan aloitellaan kuntosaliharjoittelua. Tämä jatkaa haluani ns. valmentamiseen.

Haminan Palloilijoiden kanssa yhteistyö ei siis jatku, mutta ajatukseni on siirtyneet eteenpäin ja nyt saan mahdollisuuden aloittaa itseni hoitamisen.

Kuntosalilla olen käynyt pitkän tauon jälkeen muutamia kertoja ja olen sen huomannut taas olevan kivaa. Sählyä olen syksyn aikana ehtinyt käydä pelaamassa pari kertaa. Samoin, squashia olen myös ennättänyt käydä pelaamassa aiempaa enemmän. Pelaamiseni jatkossa helpottuu lisääntyneen vapaa-ajan myötä. Siitä olen innoissani, että olen hiljalleen löytänyt innon palata urheilijaksi mikä ikävä kyllä on ollut kadoksissa urani päättymisen jälkeen. Olenkin odottanut tätä hetkeä, ilman paineita, että se löytyisi ja nyt näyttää hyvältä. Meidän jokaisen liikkuminen ja elämän laatu paranee siten, että löydät sen oman halun aloittaa liikunta ja itsestä huolehtiminen. Se, että ajatuksena on pakko, ei pitkällä tähtäimellä tuo tuloksia. Oma motivaatio ratkaisee eniten. Hitaasti kiiruhtaen. Alussa paikat kipeytyy eikä koe jaksavansa, mutta pitkäjänteisellä työnteolla itsensä kanssa, liikunta lisää hyvinvointia ja ennen kaikkea hyvää ja energistä mieltä. Päivittäiset askareet sujuvat paremmin ja jaksat päivän aikana paremmin. Tulet huomaamaan kuinka kaipaat liikuntaa ja sitä hyvää oloa minkä siitä saa suorituksesi jälkeen.

Kaikkea hyvää syksyyn ja joulun odotusta teille kaikille.

Yhteyksin!

Seuraa jokeri kymppiä somessa